Διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας One Life: Οι φωτογραφίες σας αφηγούνται

competition

Η συμμετοχή στο 3ο ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας One Life είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε $ 25.000 μετρητά καθώς επίσης επιχορηγήσεις, δημοσιότητα και βραβεία.

Πρέπει όμως ν’αναφερθεί ότι υπάρχει κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 40 δολ./σειρά (πάνω από 10 φωτογραφίες)

Διοργανωμένος από το περιοδικό PDN και Artists Wanted, ο διαγωνισμός One Life ψάχνει για τη φωτογραφία που προβάλλει τη δική σας οπτική, την κοινότητά σας, ό,τι αγαπάτε, τα ταξίδια σας – κάτι που αντανακλά τον κόσμο σας και την εμπειρία σας. Επιτρέπεται να υποβάλετε αμφότερες ψηφιακές και χημικές φωτογραφίες που απεικονίζουν τη ζωή σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από κατηγορίες, όπως:

Άτομα: περιλαμβάνει ανθρωποκεντρικές φωτογραφίες, όπως πορτραίτα, αυτο-πορτρέτα, εννοιολογική & στιγμιότυπα και οτιδήποτε επικεντρώνεται σε ένα πρόσωπο στην εικόνα.

Χώροι: περιλαμβάνει φωτογραφίες που αφορούν χώρους, όπως εικόνες της πόλης, τοπία, ταξιδιωτική φωτογραφία και οτιδήποτε επικεντρώνεται κυρίως σε μια τοποθεσία ή τόπο.

Αντικείμενα: περιλαμβάνει φωτογραφίες που σχετίζονται με αντικείμενα, όπως νεκρές φύσεις, φωτογραφίες στούντιο, μακρο και μικρο φωτογραφία και οτιδήποτε επικεντρώνεται σε ένα αντικείμενο.

Ιδέες: περιλαμβάνει καλλιτεχνικό στυλ φωτογραφίας, όπως η εννοιολογική και καλλιτεχνική απεικόνιση, φωτο-σειρά και οτιδήποτε εκφράζει μια ιδέα.

καταληκτική ημερομηνία υποβολής έργων 27 Οκτωβρίου

για περισσότερες πληροφορίες:

http://studentcompetitions.com/competitions/one-life-international-photography-competition-your-photos-tell-stories

© periopton.com