Πρόσκληση συμμετοχής

Φωτογραφικός διαγωνισμός του περιοδικού Smithsonian.
Ο διαγωνισμός: Στον 11ο ετήσιο διαγωνισμό του Smithsonian θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2011.
Κατηγορίες: Η Αμερικανική εμπειρία, φύση, άνθρωποι, τροποποιημένες εικόνες και ταξίδια.
Βραβεία: Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα πάρει 2.500 δολάρια, οι νικητές επιμέρους κατηγοριών και ο νικητής επιλογής αναγνωστών θα πάρουν από 500 δολάρια. Επίσης, η καλύτερη φωτογραφία σε οποιαδήποτε από τις πέντε κατηγορίες που έχει γίνει με τη χρήση κινητού τηλεφώνου θα βραβευτεί με 500 δολάρια.
Ιστότοπος: photocontest.smithsonianmag.com/enter/index.php
Ποσό συμμετοχής: Ελεύθερη
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 29 Νοεμβρίου 2013

Φωτογραφικός διαγωνισμός Fellowship 14
Ο διαγωνισμός: Το Silver Eye Center for Photography, ευρισκόμενο στο 14ο χρόνο λειτουργίας του ψάχνει για ταλαντούχους νέους αλλά και καθιερωμένους φωτογράφους.
Θέμα: Μπορείτε να υποβάλετε μέχρι δέκα εικόνες από ένα σύνολο εκτεθειμένης εργασίας ή από ένα εν εξελίξει έργο, που δημιουργήθηκε κατά τα τελευταία τρία χρόνια.
Βραβεία: Ενας διεθνής νικητής θα λάβει 3000 δολάρια και μία ατομική έκθεση κατά την έναρξη του Silver Eye και μία δικτυακή γκαλερί στον αντίστοιχο ιστότοπό του. Επιτροπή πέντε κριτών θ’ανακοινωθεί μέσω του ιστότοπου και δελτίων τύπου.
Ιστότοπος: http://www.silvereye.org/f14-submit
Ποσό συμμετοχής: 15 δολάρια για μέλη του Silver Eye ειδάλλως 60 δολάρια (σαν πολλά δεν είναι;)
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 21 Οκτωβρίου 2013

Και ένας διαγωνισμός από την Ινδία
Βραβεία ΤΟΤΟ 2014
Ο διαγωνισμός: Φωτογράφοι μεταξύ των ηλικιών 18 και 29 καλούνται να συμμετάσχουν στα βραβεία TOTO 2014. TOTO FUNDS THE ARTS (TFA) και Tasveer συνεργάστηκαν για μία εκδήλωση που παρέχει μια πλατφόρμα στους νέους φωτογράφους για να εξερευνήσουν το ταλέντο τους. Ας σημειωθεί ότι έχει αποτελέσει ένα σημαντικό εφαλτήριο και για προηγούμενους βραβευμένους φωτογράφους.
Θέμα: Μπορείτε να υποβάλετε 16 φωτογραφίες με μία ή δύο θεματικές ενότητες της επιλογής σας. Μία συλλογή μεμονωμένων εικόνων δεν είναι ιδανική.
Βραβεία: Δύο νικητές θα λάβουν ο καθένας το ποσό των 345,74 ευρώ (σε Ινδικές ρουπίες βέβαια)
Ιστότοπος: http://www.tasveerarts.com/tfa/
Ποσό συμμετοχής: Ελεύθερη
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: 15 Σεπτεμβρίου 2013 (όσοι ενδιαφέρεστε βιαστείτε!)